Helen a été primé dans la catégorie “Réception Evénementielle” pour le dîner de Gala des 30 ans de l’association Tax Free.
Le dîner de Gala des 30 ans de l’association Tax Free était organisé en collaboration avec le chef Régis Marcon (3 étoiles) et l’agence Creative Spirit. Une soirée prestigieuse qui a demandé à l’ensemble de nos équipes une implication hors pair et nous a permis de démontrer qu’un traiteur organisateur de réceptions peut aussi être un allié de poids dans la réussite d’un événement.
During the 9th edition of the “Trophées de l’Evénement”, Helen won the award for best reception.
Helen was rewarded in the “Event Reception” category for Tax Free Organization 30th anniversary Gala Dinner. This reception was partnered with the Starred Chef Régis Marcon (3 Michelin star) and the agency Creative Spirit.
“A prestigious evening that required an impeccable implication from our entire team and allowed us to prove that a caterer that organizes reception can be a serious ally to the success of an event” explains Eric-Helen Louis, proud of this reward.
A trophy rewarding each year an event oriented company as part of the Tradeshow Heavent Meeting in Cannes.